مرحله ۸: انداختن لنگر تغییر!
گام هشتم انداختن لنگر تغییر است. بعبارتی شروع و ایجاد تغییر و فرهنگسازی آن است که این شامل تعبیه تغییر در فرهنگ و فرآیندهای سازمان است. ضروری است که اطمینان حاصل شود که ابتکار تغییر پایدار است و مزایای آن در دراز مدت محقق میشود. در نهایت، برای ایجاد هر تغییری، باید بخشی از هسته سازمان شما باشد. فرهنگ شرکتی شما اغلب تعیین میکند که چه کاری انجام میشود، بنابراین ارزشهای پشت چشمانداز شما باید در کار روزانه نشان داده شود. به طور مداوم تلاش کنید تا اطمینان حاصل کنید که تغییر در هر جنبهای از سازمان شما دیده میشود. این کمک خواهد کرد که این تغییر یک مکان محکم در فرهنگ سازمان شما باشد.
همچنین مهم است که رهبران شرکت شما همچنان از این تغییر حمایت کنند. این شامل کارکنان موجود و رهبران جدید است که وارد میشوند. اگر حمایت این افراد را از دست بدهید، ممکن است به جایی که شروع کردهاید بازگردید.
برای انداختن لنگر تغییر این کارها را انجام دهید:
- در مورد پیشرفت هر فرصتی که به دست میآورید صحبت کنید. داستآنهای موفقیتآمیز در مورد فرایند تغییر بگویید و روایتهای دیگری را که میشنوید تکرار کنید.
- ایدهآلها و ارزشهای تغییر در هنگام استخدام و آموزش کارکنان جدید را یادآور شوید.
- اعضای کلیدی ائتلاف تغییر اصلی خود را به طور عمومی تشخیص دهید و اطمینان حاصل کنید که بقیه کارکنان - جدید و قدیمی - سهم وظایف خود را به یاد میآورد.
- ایجاد برنامههایی برای جایگزینی رهبران کلیدی تغییر در حالی که آنها حرکت میکنند. این کمک خواهد کرد که اطمینان حاصل شود که میراث خود را از دست داده و یا فراموش شده است.
مزایای استفاده از مدل ۸ مرحلهای کوتر برای مدیریت تغییر
استفاده از مدل ۸ مرحلهای کوتر برای مدیریت تغییر مزایای متعددی دارد. این مدل یک رویکرد جامع برای مدیریت تغییر ارائه میدهد و اطمینان میدهد که تمام جنبههای ابتکار تغییر در نظر گرفته میشود. این مدل همچنین چارچوبی را برای ارتباط و مشارکت ذینفعان فراهم میکند که برای موفقیت هر ابتکار تغییر ضروری است. استفاده از مدل کوتر میتواند به اطمینان از مدیریت مؤثر تغییر و تحقق مزایای ابتکار تغییر کمک کند.
چگونه ITIL4 در مدل Kotter قرار میگیرد؟
ITIL4 چارچوبی برای مدیریت خدمات فناوری اطلاعات است. مجموعهای از بهترین شیوهها را برای مدیریت خدمات فناوری اطلاعات و همسوسازی آنها با نیازهای کسب و کار ارائه میکند.
در چارچوب ITIL4 میتوان از مدل ۸ مرحلهای Kotter برای مدیریت تغییر استفاده کرد تا اطمینان حاصل شود که تغییرات فناوری اطلاعات و تغییرات سازمانی به طور مؤثر مدیریت میشوند. بعبارتی میتواند به شناسایی نیاز به تغییر، برنامه ریزی و اجرای تغییر و نظارت بر پیشرفت تغییر کمک کند. استفاده از ITIL4 با مدل کوتر میتواند به اطمینان حاصل شود که تغییرات فناوری اطلاعات با نیازهای کسبوکار هماهنگ است و مزایای این تغییر محقق میشود.
چالشهای مدیریت تغییر و نحوه غلبه بر آنها
مدیریت تغییر میتواند چالش برانگیز باشد و چندین چالش رایج وجود دارد که سازمانها ممکن است با آن مواجه شوند. یکی از مهمترین چالشها مقاومت در برابر تغییر است. مقاومت در برابر تغییر میتواند از جانب کارمندان، سهامداران یا حتی مشتریان باشد. برای غلبه بر مقاومت در برابر تغییر، ضروری است که نیاز به تغییر و مزایای ابتکار تغییر را در میان بگذاریم. همچنین مشارکت ذینفعان در طرح تغییر و رسیدگی به هرگونه نگرانی یا اعتراضی که ممکن است داشته باشند بسیار مهم است.
چالش دیگر در مدیریت تغییر، اطمینان از پایداری ابتکار تغییر است. ضروری است که تغییر در فرهنگ و فرآیندهای سازمان تعبیه شود تا اطمینان حاصل شود که مزایای تغییر در دراز مدت محقق میشود. برای غلبه بر این چالش، مهم است که اطمینان حاصل شود که ابتکار تغییر با چشمانداز استراتژیک سازمان هماهنگ است و همه ذینفعان به ابتکار تغییر متعهد هستند.
سخن پایانی:
مدیریت تغییر یک فرآیند ضروری برای هر سازمانی است که میخواهد رقابتی باقی بماند و با شرایط متغیر بازار سازگار شود. مدل ۸ مرحلهای جان پی کوتر برای مدیریت تغییر رویکردی جامع برای مدیریت تغییر ارائه میدهد و به طور گسترده توسط سازمانها در سراسر جهان پذیرفته شده است. استفاده از مدل کوتر میتواند به اطمینان از مدیریت مؤثر تغییر و تحقق مزایای ابتکار تغییر کمک کند.
با پیروی از مدل کوتر و پرداختن به این چالشها، سازمانها میتوانند با موفقیت تغییرات را مدیریت کرده و به مزایای طرح تغییر پی ببرند. فراموش نکنید شما باید سخت کار کنید تا یک سازمان را با موفقیت تغییر دهید. هنگامی که با دقت برنامه ریزی میکنید و پایه مناسب را ایجاد میکنید، اجرای تغییر میتواند بسیار آسان و دلچسب باشد و شانس موفقیت را بهبود میبخشید. اگر بیش از حد بی صبر باشید و اگر انتظار نتایج زیادی را خیلی زود داشته باشید، احتمال شکست برنامههای تغییر بسیار زیاد است.
خیلی خلاصهوار در مدیریت تغییر سازمانی و حتی در قابلیت تغییر، احساس فوریت ایجاد کنید، رهبران قدرتمند تغییر را استخدام کنید، یک چشمانداز ایجاد کنید و به طور مؤثران را برقرار کنید، موانع را از بین ببرید، پیروزیهای سریع ایجاد کنید و بر روی حرکت خود کار کنید. اگر این کارها را انجام دهید، میتوانید به ایجاد تغییر بخشی از فرهنگ سازمانی خود کمک کنید. این زمانی است که شما میتوانید یک پیروزی واقعی را اعلام کنید. سپس بنشینید و از تغییراتی که مدتها پیش تصور کردهاید لذت ببرید.
عالی
[…] مدل ۸ مرحلهای جان پی کوتر برای مدیریت تغییرات سازمانی […]
[…] مدل ۸ مرحلهای جان پی کوتر برای مدیریت تغییرات سازمانی […]
[…] تسلط بر مدیریت تغییرات با روش جان پی کوتر […]
[…] حوزه مدیریت تغییر، مدل Kotter یکی از مدلهای معروف و پرکاربرد است که توسط جان پ. […]